Termeni si conditii

Termeni si conditii

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Accesarea acestui website presupune acordul explicit al dumneavostra asupra Termenilor&Conditiilor si a Politicii de confidentialitate. BRUNO BAR SA este proprietarul /administratorul website-ului www.brunowine.ro.

Termenii si conditiile pot fi schimbate In orice moment de catre administratorul sitului fara notificarea prealabila a persoanelor care Il utilizeaza, denumite In continuare "UTILIZATORI". UTILIZATORII vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta In orice moment. 

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, UTILIZATORII trebuie sa inceteze accesarea site-ului.  

 DESCRIEREA SERVICIILOR SI NEANGAJAREA RASPUNDERII

www.brunowine.ro este un site de e-commerce (magazine online) care prezinta produse ale companiei BRUNO BAR SRL si ale partenerilor acesteia.  

BRUNO BAR SRL face eforturi permanente pentru a prezenta informatii corecte pe site-ul www.brunowine.ro.  Pot aparea insa inadvertente ca: pret, anul recoltei, etc, care pot fi datorate unor erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

UTILIZATORii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, UTILIZATORii accepta ca administratorul site-ului,  BRUNO BAR SRL va fi absolvita de orice raspundere. 

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrânge si asupra obligatiei BRUNO BAR SRL de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile BRUNO BAR SRL impuse de lege.  

REGULI GENERALE 

Administratorul site-ului declara urmatoarele:

•          va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;

•          va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, pot exista Intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre UTILIZATORi, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;

•          pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, BRUNO BAR SRLpoate modifica conditiile si termenii de utilizare fara un anunt prealabil.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI 

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de catre BRUNO BAR SRL, utile in ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau Indrumarea  BRUNO BAR SRL.

In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. 

BRUNO BAR SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere din site-ul sau. 

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui UTILIZATOR, de a modifica continutul site-ului www.brunowine.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.brunowine.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.brunowine.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Utilizarea site-ului de persoane sub varsta de 18 ani.

www. brunowine.ro se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Preturile produselor

Preturile afisate pe site sunt in lei si cuprind TVA

Achizitia produselor de pe www.brunowine.ro

Produsele afisate pe site-ul www.brunowine.ro pot fi achizitionate prin:

Livrarea produselor

Livrarea produselor achizitionate pe site-ul www.brunowine.ro se va face in termen de maxim 48 de ore de comanda sau de la data confirmarii platii ( in cazul platilor prin virament bancar).

In cazul in care termenul de 48 de ore nu poate fi onorat de catre BRUNO BAR SRL si partenerii acestuia, cumparatorul va fi informat de aceasta intarziere prin, email sau telefonic.

Modalitati de  livrare a produselor:

Doar LIVRARI LOCALE (doar Bucuresti si Cluj-Napoca)

Va trebui specificat  codul promotional free1 inaintea finalizarii comenzii.

Pentru comenzile in afara localitatilor Bucuresti si Cluj livrarea se va efectua dupa comunicarea catre client si acceptarea de catre acesta a tarifului de expeditie.

Toate drepturile rezervate | Bruno Wine Shop © 2019

Gazduire si Creare Magazin Online: www.websiteuri.ro